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Formule déjeuner A la Carte Menu Dégustation

Formule déjeuner


Starters, Main Courses and Sweets

43,00€

Starters + Main Courses or Main Courses + Sweets

38,00€

Ours Starters

Our Main Courses

Our Sweets

Vins au Verre

Champagne

Blancs

Rouges

Moelleux

A la Carte

Our Starters

Veal and king prawns tartare, wasabi mayonnaise, capers and candied lemon.

25,00€

Pork and duck liver terrine, with drieds fruits

20,00€

Melon Gaspacho, with scarmoza foam, Iberique ham, grilled watermelon

16,00€

Ceviche pollack fish, "confirt tomatoes" black olives, balsamic reduction

18,00€

Gravelax "red label" salmon with fennel, salmon eggs

23,00€

Our Main Courses

Roasted codfish, Pak-Choî cabage poched in mussels stock, saffron sauce

34,00€

Poched monkfish, vegetables raviolis, mushrooms sherbet and wine sauce

38,00€

Sauteed and cream mushrooms, perfect egg and old parmesan foam

26,00€

Slowly cooked "Pattes Noires" chicken, green peas, green beens, Chorizo and meat sauce

10,00€

"Charolais" Beef medallion filet, sweet potatoes and potatoes cake, meat sauce

39,00€

Crispy Veal Sweetbread, grilled Zucchini, marinated peach and lemon balm sauce., veal sauce.

48,00€

Ris de Veau croustillant

Courgettes grillées, Citron confit et Sésame noir, jus de Veau.
(180/200g)

44,00€

Our Cheeses

Saint-Nectaire Fermier Cheese, Mushrooms Carpaccio, Cacao Powder.

15,00€

Cheeses selections matured by Taka et Vermo.

19,00€

Our Sweets

Melting Samana Chocolate, black pepper Ice Cream, Caramelized Pecan Nuts.

14,00€

Pomelo with "cigaret biscuit", rosemary cream and honey sorbet

14,00€

"1000 feuilles" of passion fruit, mango and brew ginger, Chiboust cream with Madagascar vanilla

14,00€

Strawberries with "joconde" biscuit, Chartreuse ice-cream

14,00€

Vins au verre

Champagne

Sélection du moment

18,00€ 15 cl

Blancs

VDF "jeux de rolle" Domaine Simian Vaucluse 2021

8,00€ 15 cl

RIesling "Vieilles Vignes" Domaine Loberger

2020

10,00€ 15 cl

Vouvray "Les Pleurs" Clos Thierrière

2021

12,00€ 15 cl

Chardonnay du Beaujolais Domaine Sources d'Agapé

2021

12,00€ 15 cl

Meursault "Clos des luchets" Domaine Diconne

2021

23,00€ 15 cl

Rouges

Cahors"Pur fruit" Domaine Combel La Serre

2021

12,00€ 15 cl

IGP Cabrerisse "Cinsault" Domaine Caraguilhes

2021

9,00€ 15 cl

Médoc Château Layauga Duboscq

2015

12,00€ 15 cl

Saint Romain Domaine Alain Gras

2022

14,00€ 15 cl

Volnay Domaine Glantenay

2018

20,00€ 15 cl

Rosés

Corse cuvée Faustine Domaine Abbatucci

2022

10,00€ 15 cl

Moelleux

Jurançon "Octobre" Domaine Bellauc

2016

14,00€ 10 cl

Montilla Morilles "Gran Reserva Dom PX" Toro Albala

1987

15,00€ 10 cl

Menu Dégustation

En Cinq Services
"Au Fil des Saisons"
Disponible au déjeuner et au dîner.

75,00€

Dirección

8 rue Volney 75002 Paris
01 42 61 06 65

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